Get Adobe Flash player

Naslovnica

Servis akumulatora

Servis i kontrola akumulatoraServis akumulatora je djelatnost kojom se FRIŠ d.o.o bavi od samog početka. Kao proizvođač akumulatora i baterija želimo svojim kupcima ponuditi kvalitetnu uslugu servisa. Akumulatori zbog različitih razloga mogu postati neučinkoviti, ali posljedica toga ne mora uvijek biti bacanje u otpad. Korištenjem kvalitetnih mjernih uređaja i softvera, naši serviseri dobit će pravu sliku o stanju vašeg akumulatora te shodno rezultatima izvršiti potrebne radnje. Akumulatoru ćemo tako produžiti vijek trajanja. Servisiramo akumulatore svih tipova i proizvođača.

Važnost ove djelatnosti je višestruka:

  • akumulatorima i baterijama koje su u upotrebi, a kapacitet im je smanjen, može se produžiti vijek trajanja
  • redovnim i pravilnim održavanjem Vašeg akumulatora odgodit ćete investiciju u kupovinu novog
  • servisirani akumulatori i baterije ostaju u funkciji čime se smanjuje količina opasnog otpada

Servis akumulatora podrazumijeva inicijalnu kontrolu i testiranje, izračun i mjerenje kapaciteta, po potrebi zamjenu ili nadopunu elektrolita, kod industrijskih baterija i zamjenu neispravnih članaka, te punjenje akumulatora.

Ukoliko je akumulator u takvom stanju da ga se ne može ili ne isplati servisirati, ponuditi ćemo vam najbolje rješenje pri nabavci novog.
Kod nas također možete nabaviti i polovne industrijske baterije kojima je kapacitet 70% nove baterije.
Vaš stari akumulator ćemo na ekološki ispravan način zbrinuti. Više o tome pogledajte na stranici o Zbrinjavanje opasnog otpada.

Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja Friš d.o.o. primjenom informacijske tehnologije

Skupljajmo zajedno stare baterije

Anketa

Što radite sa starim akumulatorima i malim baterijama?