FRIŠ d.o.o.

Koprivnička 43, Križevci

+385 48 681 500

info@fris.hr

PROJEKT

Skupljajmo zajedno stare baterije

Projekt “Skupljajmo zajedno stare baterije” pokrenut je 2010. godine, a osmišljen je kao suradnja tvrtke FRIŠ d.o.o. i maskote FRIško (složenica od FRI- Friš i ško- škole) sa odgojno-obrazovnim ustanovama (vrtićima, osnovnim i srednjim školama). Na samom početku, u projekt je bilo uključeno tek nekoliko škola iz Koprivničko-Križevačke županije, a danas je uključeno više od 260 sudionika iz gotovo svih županija Republike Hrvatske.

Ciljevi projekta

Na ovim stranicama obljavljivat će se rezultati provođenja projekta, zanimljivosti u provođenju projekta koje nam dostave sudionici, a detalje o provođenju projekta dostavit ćemo zainteresiranim vrtićima i školama.

Uključenim sudionicima FRIško će osigurati edukativne materijale u obliku letaka i plakata, te adekvatne spremnike za prikup otpadnih baterija.

Na kraju školske godine FRIško nagrađuje najaktivnije sudionike odgovarajućim priznanjem i nagradom ovisno o količini prikupljenih baterija.

Spremnici u sklopu projekta Skupljajmo zajedno stare baterije

Uključivanjem u projekt zajednički možemo djelovati na zaštitu okoliša u našem užem okruženju, razvijati ekološku svijest učenika, roditelja i mještana. Ujedno će učenici radno, korisno i edukativno provoditi slobodno vrijeme.